TRUMPF

TRUMPF

TRUMPF
STANDARD TOOLS

I vores standardprogram finder du runde, firkantede, rektangulære, aflange og specielle formværktøjer. Forskellige typer af multitools og forskellige tilbehør er yderligere elementer i vores produktsortiment.

TRUMPF
SPECIAL TOOLS

I vores portefølje af specialværktøjer finder du individuelle designede løsninger: Fra dobbeltlys til knockoutværktøjer uden tilslutninger samt rullning, markering eller specialprægning.

TRUMPF
TOOLING SYSTEM

PASS Stanztechnik AG har mange års erfaring med TRUMPF-systemet. I løbet af de seneste år er vores position som ekspert til specialværktøjer blevet udvidet, og vi kan nu betragtes som førende inden for dette område.

I de forskellige sektioner af vores nuværende produktkatalog finder I standardværktøjer (f.eks. Optræk, rektangulære, aflange, firkantede værktøjer, mulitools og klippe værktøjer) opført sammen med standardiserede specialværktøjer.

Fordi vores værktøjer er fremstillet af meget høj stålkvalitet, kan I være sikre på den bedst mulige levetid for Jeres værktøj.

Vi udfører også stabilitets analyser til specialværktøjer (specielt til specialfaconer) og i tilfælde af brudrisici har vi adgang til de relevante specialmaterialer og hærdningsprocesser, så den nødvendige funktions garanti kan ydes.

TEKNISK INFORMATION
DE TEKNISKE OPLYSNINGER ER VIGTIGE FOR FREMSTILLING AF DET KORREKTE VÆRKTØJ TIL DEN RIGTIGE MASKINE

Snitluften skal for eksempel beregnes med samme grad af præcision som stansekraften. I vores dokumenter vil du finde forslag til at øge værktøjets levetid og nogle forklaringer vedrørende tilbagekobling på slag, bestemmelse af snitluften PASS-stans med klip og stansning med trykpressede  huller.

Teknisk information om (System Trumpf) kan læses ved PASS FAQ BOARD

VIL DU BESTILLE ALLEREDE NU
DET SKAL VÆRE NEMT

Vi har lavet en nem og overskuelig bestilling liste som du kan hente via linket. Den passer til TRUMPF fra PASS

Kontakt

Skulle du have spørgsmål til overstående er du altid velkommen til at ringe

Telefon

+ 45 65 93 44 44

Addresse 

M.P Allerupsvej 1. 5220 Odense SØ

Comments are closed. • Vi er specialister indenfor udvikling og produktion af specialværktøjer indenfor stansning og bukning

 • ADRESSE

  Addresse

  M.P Allerupsvej 1. 5220 Odense SØ.

  Cvr Nr.
  26089344

  Telefon

  + 45 65 93 44 44

  Email

  info@tooldenmark.dk

 • Tilmeld Nyhedsbrev

  Navn

  Efternavn

  Virksomhed

  Email

Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl og ændringer i tekniske specifikationer.