Vores løsninger

VORES LØSNINGER

Tool Denmark tager hånd om de komplekse løsninger og søger for at produktet lever op til jeres forventninger.

Vi konstruerer og producerer værktøj til ethvert formål. Opgaverne spænder fra simple standardværktøjer over modificerede værktøjer, der er tilrettet for bukning af et specifikt profil, og til avancerede specialværktøjer. I disse værktøjer er der taget højde for flere forhold omkring konstruktionen af værktøjet, herunder styktal, krav til det færdige emne og håndtering af emnerne.

Vi prioriterer kvalitet og service.
Vores overordnede mål er at levere en høj kvalitet i forbindelse med den indledende rådgivning omkring selve købet af værktøjer samt den efterfølgende servicering. Det kalder vi: ”Kvalitet hele vejen igennem.”

Vi konstruerer og producerer kantpresseværktøjer til ethvert formål.
Opgaverne spænder fra simple standardværktøjer over modificerede værktøjer, der er tilrettet for bukning af et specifikt profil, og til avancerede specialværktøjer.
I disse værktøjer er der taget højde for flere forhold omkring konstruktionen af værktøjet, herunder styktal, krav til det færdige emne og håndtering af emnerne.

Uanset om det gælder standardværktøjer eller specialværktøjer kan vi tilbyde produkter som kan opfylde kundens krav og ønsker.

Klik på et af navnene for at læse mere
Standdardværktøj  –  Specialværktøj  –  Bukningsværktøj  –  Tilbehør

Vi tilbyder stanseværktøjer i forskellige kategorier, herunder:

Opgaverne kan variere meget, og vi er til enhver tid klar til rådgive om de forskellige værktøjer.

Med vores moderne maskinpark er vi i stand til at udføre mange opgaver indenfor fræsning, boring, slibning m.m. Om det er simple opgaver eller komplekse bearbejdninger gør ingen forskel. Vi klarer opgaver med store krav til overflader og præcision.

I de senere år er der kommet mange nye materialekvaliteter frem, som stiller nye krav til bearbejdning. Vi har stor erfaring i bearbejdning af disse, uanset om det gælder fræsning, boring eller slibning. Gennem investeringer i korrekte værktøjer er vi i stand til at løse opgaver i bearbejdning af materialer som f.eks. HARDOX og WELDOX.

Programmering kan foretages ud fra kundens filer.

I kan sende disse filer her. Send filer

Sakseknive

Vi fremstiller og forhandler knive til forskellige industrier herunder metal-, emballage- og fødevareindustrien. Knivene leveres som standardknive eller tilpassede knive og i et materialevalg, der matcher opgaven for den pågældende kniv.

Spalteknive

Vi har idag et meget omfattende tegningsarkiv over knive til forskellige maskinfabrikater. Skulle vi ikke være i besiddelse af de korrekte informationer om kniven har vi mulighed for at trække på samarbejdspartnere, således at vi sikrer os de korrekte mål på knivene.

Har du brug for et tilbud på et sæt nye knive, eller skal de gamle slibes, er du velkommen til at kontakte os.

Rund knive

Rund knive i stål af høj kvalitet.
Leveres hårdtforkromet eller teflonbelagt, med glat skær eller fortandet.
Kan efter ønske leveres med specielle slibevinkler og fortandinger.

Granulat knive 

Kan efter ønske leveres med specielle slibevinkler og fortandinger.

Smøremidler skal kunne meget mere for at virke optimalt og vi her ved Tool Denmark kan tilbyde en bred vifte af olie produkter.

Vi er ene forhandler af produkterne.  NiCool og GEORG OEST og har flere kategorier af olieprodukter, klik her under på linket og du vil kunne læse mere om de enkelte produkter.

NiCool  Køle-/ smøremiddel
NiCool Skæreolier
NiCool Smøre-middel

GEORG OEST – Maskin smøring og hydraulikolie
GEORG OEST – Slipmidler og forskallingsolier
GEORG OEST – Smøremidler til metalplader
GEORG OEST – Formsmøremidler til rør og profiler
GEORG OEST – Formsmøremidler til koldpresse og ekstruderings processor

Vedligeholdelse af værktøjer og udstyr er en vigtig parameter, for at sikre et godt slutprodukt. Ved almindelig slitage eller ved uheld kan der forekomme skader, som resulterer i et dårligere produkt. Skulle dette ske, er vi parate til at hjælpe omgående. 

Værktøjer, som har været slebet flere gange eller hvor skaderne er store har vi mulighed for at lave en gasnitrering, således at de opnår stor slidstyrke igen.

Læs mere

Comments are closed. • Vi er specialister indenfor udvikling og produktion af specialværktøjer indenfor stansning og bukning

 • ADRESSE

  Addresse

  M.P Allerupsvej 1. 5220 Odense SØ.

  Cvr Nr.
  26089344

  Telefon

  + 45 65 93 44 44

  Email

  info@tooldenmark.dk

 • Tilmeld Nyhedsbrev

  Navn

  Efternavn

  Virksomhed

  Email

Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl og ændringer i tekniske specifikationer.